“WHEN ODDS ARE ONE IN A MILLION, BE THAT ONE.”

check

onze services

PROMOTIEVIDEO'S

Het visite kaartje op Spotify en Apple Music. Geef jouw release een professionele uitstraling.

MUSIC VIDEO'S

De makkelijkste manier om bij een grote groep onder de belangstelling te komen.

AFTERMOVIES

Het visite kaartje op Spotify en Apple Music. Geef jouw release een professionele uitstraling.

Bedrijfsvideo laten maken

Het is altijd leuk om een sfeerimpressie van uw bedrijf te kunnen laten zien aan de buitenwereld. Dit kan goed zijn voor de naamsbekendheid en het imago van uw bedrijf. Door mensen een kijkje te geven wat er allemaal omgaat in het bedrijf, krijgen ze een beter beeld van u en uw bedrijf. Hierdoor kan sympathie ontstaat en dit leiden tot meer vaste klanten. Een bedrijfsvideo laten maken is dus een goed idee.

Nieuwe klanten aantrekken door een bedrijfsvideo te laten maken

Door mensen buiten het bedrijf te laten zien hoe het eraan toegaat binnen het bedrijf kunt u een betere band opbouwen met klanten. Klanten kopen liever producten bij een bedrijf dat ze leuk vinden en die ze het gunnen. Door te laten zien waar het bedrijf voor staat en wat voor goeds het bedrijf doet, bouwt u een goede klantrelatie op. Dit kan leiden tot meer vaste klanten en meer naamsbekendheid.

Daarnaast kunt u ook nieuwe werknemers verkrijgen door een bedrijfsvideo te laten maken. Als u een video maakt waarin u mensen die op zoek zijn naar werk laat zien dat er een leuke werksfeer hangt, is de kans groter dat ze gaan solliciteren.

Een unieke bedrijfsvideo laten maken

Er zijn veel verschillende soorten bedrijfsvideo’s die u kunt laten maken door ons. Het kan een video zijn om een rondleiding te geven door het gebouw en de mensen die erin werken. Zo kan u een beeld schetsen naar de buitenwereld van hoe het er dagelijks aan toe gaat in het gebouw. Zo weten klanten waar hun geld heen gaat en hoe de mensen in het bedrijf werken en waar ze voor staan.

Ook kunt u speciaal om iemand te bedanken een bedrijfsvideo laten maken. Bijvoorbeeld als iemand zich al jaren inzet voor het bedrijf en wel een bedankje verdient. Het kan heel ontroerend zijn om iedereen te laten vertellen over de fijne ervaring die zij met deze werknemer hebben meegemaakt. Wij kunnen ook een leuke video voor u maken met oude en nieuwe beelden door elkaar die worden aangekleed met grafisch design.

Bedrijfsvideo laten maken

Neem contact op

Wat u ook voor video wenst, wij helpen u graag. Neem vooral contact met ons op om een samenwerking te overleggen. Wij kijken graag naar wat mogelijk is om van uw bedrijfsvideo een succes te maken. Wilt u ons werk bekijken en blijven volgen? Neem dan vooral een kijkje bij ons portfolio. Ook kunt u ons werk bijhouden door ons te volgen op Instagram en YouTube. Volg ons en mis niks van ons werk en de toffe projecten waar wij samen met onze klanten aan werken.

contact

voor inquiries en meer informatie 

info@lemillionmedia.com