“WHEN ODDS ARE ONE IN A MILLION, BE THAT ONE.”

check

onze services

PROMOTIEVIDEO'S

Het visite kaartje op Spotify en Apple Music. Geef jouw release een professionele uitstraling.

MUSIC VIDEO'S

De makkelijkste manier om bij een grote groep onder de belangstelling te komen.

AFTERMOVIES

Het visite kaartje op Spotify en Apple Music. Geef jouw release een professionele uitstraling.

Grafisch design Eindhoven

Grafisch design in Eindhoven is naast videoproductie iets waar wij als bedrijf experts in zijn. Of het nu gaat om grafisch design in video’s, foto’s of wat dan ook, wij helpen u graag. Wij hebben al heel wat projecten verzorgd waar grafisch design aan te pas is gekomen. Neem vooral eens een kijkje naar ons portfolio om ons werk te bekijken.

Samenwerken

Wij staan altijd open voor nieuwe ervaringen en avonturen. Of u nu een cover nodig heeft voor uw album of een bedrijfsvideo wilt laten maken. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar het perfecte eindproduct voor u. Uit ervaring weten wij dat de beste producten voortkomen uit samenwerking en daarom staan wij open voor talentvolle mensen die een doel voor ogen hebben. Wij helpen graag bij het behalen van uw doelen en nog veel meer. Alles is mogelijk als wij maar hard genoeg en doelgericht werken. Dit willen wij aan u laten zien door van uw werk een succes te maken. Wij willen ervoor zorgen dat u echt trots kan zijn op het eindresultaat en stoppen pas als dit het geval is.

Dé specialist in grafisch design in Eindhoven

Wij zijn een bedrijf dat gevestigd is in Eindhoven. Hier werken wij samen met klanten aan super leuke projecten. Wij willen mensen aan de hand van video’s en grafisch design voor heel even meenemen naar een andere wereld. Als wij mensen voor een korte tijd de wereld om hen heen weten te laten vergeten, omdat ze zo erg gefocust zijn op het gemaakte werk dan hebben wij ons doel behaald.

In veel videoclips die wij produceren maken wij gebruik van grafisch design. Na het filmen bewerken wij de beelden door er bijvoorbeeld gave art omheen te maken die goed aansluit op de video. Verder maken wij ook losse art. Cd-covers of posters, wij kunnen het allemaal voor u creëren.

Grafisch design Eindhoven

Cover Designs

Wij maken ook cover designs voor artiesten. Aan de hand van het liedje gaan wij samen met de artiest in overleg over de cover. De cover is het eerste wat iemand ziet als ze een lied willen luisteren. De cover design moet dan ook goed aansluiten op de muziek en de stijl van de artiest. Zo gaan wij samen met de artiest op zoek naar de stijl en de vibe die het cover design moet afgeven. Wij experimenteren veel met nieuwe stijlen en ontwikkelingen. Zo blijven wij altijd up-to-date en kunnen wij het beste werk leveren aan onze klanten.

contact

voor inquiries en meer informatie 

info@lemillionmedia.com