“WHEN ODDS ARE ONE IN A MILLION, BE THAT ONE.”

check

onze services

PROMOTIEVIDEO'S

Het visite kaartje op Spotify en Apple Music. Geef jouw release een professionele uitstraling.

MUSIC VIDEO'S

De makkelijkste manier om bij een grote groep onder de belangstelling te komen.

AFTERMOVIES

Het visite kaartje op Spotify en Apple Music. Geef jouw release een professionele uitstraling.

Videoproductie Eindhoven

Wij zijn een groep professionals die experts zijn op het gebied van grafisch design en videoproductie in Eindhoven. Het creëren van toffe video’s is waar wij gelukkig van worden en wij helpen groeiende artiesten en ondernemers daar graag bij.

Ons portfolio

Wij hebben al heel wat geweldige projecten mogen uitvoeren en zijn altijd op zoek naar nieuwe klussen. Wat u ook wilt, het kan allemaal. Van muziekvideo’s tot inspirerende awareness video’s, wij zijn u graag tot dienst. Wij hebben al verscheidene keren samengewerkt met upcoming artiesten en kunnen prachtige muziekvideo’s maken. Onze passie is beeld en mensen op die manier een prachtige ervaring geven. We hebben gewerkt voor geweldige bedrijven, zoals Kieboom Photography. Van samenwerken met inspirerende bedrijven en mensen krijgen wij energie. Wij zijn hier om uw verhaal te vertellen

Een videoproductie in Eindhoven laten maken

Door videoproductie kunnen wij mensen even meenemen naar een andere wereld. Door mensen onder te dompelen geven wij hen een unieke ervaring met een boodschap. Deze boodschap verschilt per video en per artiest of bedrijf waar wij voor werken. Door een combinatie van video en graphics kunt u mensen echt laten opletten en de aandacht van mensen houden. U moet opvallen als u wilt dat mensen blijven kijken en blijven terugkomen. Door onze speciale en eigen manier van filmen en productie zijn wij uniek en authentiek. Wij hebben oog voor detail en werken hard om doelen te behalen.

Videoproductie Eindhoven

Samenwerken met ons

Bent u of kent u iemand die graag samen met ons een te gekke videoproductie in Eindhoven wil neerzetten? Neem vooral contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar talent die wij aan de wereld kunnen laten zien door middel van film en beeld. Video geeft ons de mogelijkheid om mensen over de hele wereld ons werk te tonen. Door de video’s te delen willen wij mensen inspireren en meenemen in een verhaal. Al is het maar en video van een paar minuten, u kunt in die tijd een heel verhaal vertellen met een prachtige boodschap. Video kent geen grenzen en verandert continu. Film verandert en wij veranderen film.

Talent verdient het om gehoord en gezien te worden en daar willen wij bij helpen, dus heeft u iets wat de rest van de wereld echt moet zien? Stuur ons een mail en wie weet kunnen wij samen uw boodschap gaan delen met de wereld. Neem vooral contact met ons op, want wij kunnen niet wachten om samen met u de wereld te verrassen met een geweldige videoproductie.

contact

voor inquiries en meer informatie 

info@lemillionmedia.com